Välkommen till Min Hälsa

 

 

Jag erbjuder kostrådgivning och personlig träning men föredrar att alltid ta med hälsans ytterligare två viktiga hörnstenar – sömn och stresshantering – i min rådgivning. Jag tror att en balans mellan hälsans fyra hörnstenar – Träning, Kost, Sömn och Stress – är vad som får oss att må som bäst. Oavsett om du bara behöver hjälp att komma igång eller vill ha full vägledning mot ett hälsosammare liv så kan jag hjälpa dig att nå dina mål.

 

Kostrådgivning

 

Genom att hitta rätt kost för Dig kan du bli av med allt från huvudvärk till allergier, och även om du inte har några hälsoproblem i nuläget så kommer rätt kost att minska risken för framtida livsstilssjukdomar, ge dig ny energi och hjälper dig att prestera på topp både på jobbet, i vardagen och på träningen.

 

 

Personlig träning

 

Vill du komma igång med träningen igen efter ett längre uppehåll eller har du tröttnat på att inte få de resultat du vill ha av din träning? Jag hjälper dig komma igång och ser till att du når dina mål.

 

Fokus ligger på funktionell träning med hantlar, skiv-stång eller kroppen som redskap.

 

 

Hormonanalys

 

Hälsa handlar om mer än att träna tillräckligt och att äta rätt. Ibland får man inte de resultat man vill ha trots att man gör allt rätt. Då kan det hända att man har en obalans i sina hormoner. Detta är speciellt vanligt för kvinnor i medelåldern som lever ett stressigt liv. Jag kan hjälpa dig hitta balansen igen.

 

 

 

Mitt namn är Josefin Isaksson och jag är Lic. Personlig tränare och Kostrådgivare inom lågkolhydratkost och paleo (eller som jag själv alltid säger: Riktig Mat).

 

Jag är även Hormonterapeut och studerar medicinsk bioteknik på Tekniska Högskolan i Stockholm.

 

Jag brinner för ämnet hälsa och vill gärna dela med mig av min kunskap och på så vis hjälpa andra.

 

 

 

 

Gluten- & sockerfri kost

 

Det ska inte vara svårt att äta bra mat. Därför har jag samlat mina enklaste och mest lagade recept i en kokbok. Recepten i kokboken är helt fria från gluten och är baserade på naturliga råvaror. Du hittar mer information om kokboken och hur du kan köpa den här.