Företagstjänster

 

 

PT I GRUPP - REGELBUNDEN TRÄNING MED PERSONLIG TRÄNARE

 

Ta med arbetskamraterna och träna tillsammans 1-2 gånger i veckan. Ni kommer att lära känna varandra bättre samtidigt som ni gör något bra för er hälsa och ert välmående.

 

Ni får ett privat pass med en personlig tränare där passens upplägg anpassas efter gruppen. Passen fokuseras kring funktionell träning som tränar hela kroppen med både skivstänger, hantlar och den egna kroppsvikten. Viss tid läggs även på rörlighet och att korrigera eventuella muskelobalanser.

 

Antalet platser på varje PT-pass är begränsat till 6-8 personer för att kunna hålla passen så individanpassade som möjligt. (Är ni flera i företaget som vill träna kan ni antingen dela upp er på flera pass eller låta olika personer delta från vecka till vecka).

 

Möjlighet finns att kombinera träningen med personlig hälsocoaching och kostrådgivning till alla deltagare.

 

1 pass/vecka

 

4800 kr/mån

2 pass/vecka

 

8200 kr/mån

Kost- & hälsorådgivning

 

625 kr/person

GRUNDKURS KOST & TRÄNING

 

I denna grundkurs i kost och träning lär ni er grunderna i en hälsosam livsstil. Vi går igenom hur naturlig mat kan göra oss pigga, friska och öka vår koncentrationsförmåga. Vi tar upp vikten av att hålla koll på sin sömn och sin stressnivå. Vi avslutar med ett praktiskt pass (eller flera) där vi går igenom de viktigaste övningarna i gymmet så ni sen kan fortsätta träna på egen hand.

 

Klagar era medarbetare på smärta i rygg och nacke? Har ni ett mycket stillasittande arbete? Vi anpassar föreläsningen och de praktiska övningarna efter detta och fokus ligger på att lära ut enkla övningar som kan göra era anställda smärtfria så de kan fokusera på arbetet istället för på sina muskelobalanser.

 

Pris:

 

Ta kontakt för offert

HÄLSOANALYS + FÖRELÄSNING

 

Alla deltagare fyller i en webbaserad hälsoenkät som innefattar hälsans alla delar. Resultatet sammanställs i en rapport där man får en tydlig bild av vad just er arbetsgrupp kan göra för att öka er hälsa. Hälsoenkäten följs upp med en föreläsning som skräddarsys enligt resultaten på hälsoanalysen.

 

Hälsoanalysen är en 66 frågor lång hälsoenkät som fylls i av alla deltagare via nätet, och innehåller följande områden:

 

 

 

 

 

 

Hälsoanalysen poängsätter dina svar och visar om du har generellt goda vanor eller mindre goda vanor. Resultatet från alla deltagare sammanställs i en rapport som ger en övergripande bild över just er arbetsgrupps hälsotillstånd. Som arbetsgivare kan detta vara värdefull information till exempel för att minska sjukfrånvaron i företaget. Genom att veta vilka delar av hälsan som just er arbetsgrupp behöver förbättra blir arbetet mot ett friskare och hälsosammare företag enklare. Ni kan välja att göra Hälsoanalysen enskilt eller följa upp med en föreläsning som fokuserar på de delar av hälsan som er arbetsgrupp behöver förbättra. Ni får konkreta tips och råd samt bakgrundsinformation till varför det är viktigt att tänka på hälsan.

 

 

• Träning & motion

• Kost

• Sömn

• Tobak och andra berusningsmedel

• Upplevd hälsa

• Faktisk hälsa

• Stress

Enbart hälsoanalys (minimum 6 personer)

 

200 kr/person

Hälsoanalys + föreläsning (2x45 min)

 

4000 kr

SOCKRETS PÅVERKAN PÅ VÅR HÄLSA (FÖRELÄSNING)

 

Vi går igenom varför vi bör undvika socker samt hur vi kan hålla vår energinivå uppe hela dagen med bra mellanmål istället för kakor till kafferasten.

 

Socker (tillsammans med stress och stillasittande) är en av våra största hälsofiender. Socker tillsätts i stora mängder till mycket av maten vi äter och vårt intag av socker och sötningsmedel har aldrig varit större än det är idag. Samtidigt ökar vår ohälsa hela tiden. Många av oss får omedvetet i sig för mycket socker och resultatet kan vara allt ifrån huvudvärk och trötthet till sämre koncentrationsförmåga.

 

Även på jobbet är det enkelt att göra fel val och få i sig mycket socker i onödan. Det är lätt att ta en kaka eller bulle på kafferasten eller att sträcka sig mot något annat sött när man känner att koncentrationen börjar ta slut och man behöver snabb energi. Genom att ha tillgång till enkla alternativ till mellanmål – till exempel smoothies – kan vi bli kvitt energidippen på eftermiddagen och samtidigt få i oss massvis av näring.

 

På 2x45 minuter kommer vi både att gå igenom orsaken till att socker är farligt i för stor mängd, hur vi hittar de största sockerbovarna samt vad vi kan äta istället. Vi avslutar med att göra två goda smoothies som är enkla nog för alla att göra både på kontoret och hemma. Utmana er arbetsgrupp till en sockerfri månad och köp in smoothie-ingredienser att ha på kontoret för kafferasterna.

 

Föreläsning 2x45 min

 

4000 kr

För bokning och mer information - ta kontakt via kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till info@minhalsa-sthlm.se.